10/12/2018

EZO - pohladenie z prírody pre vaše telo aj dušu + SÚŤAŽ

Pred pár dňami mi prišiel voňavý balíček plný produktov vyrábaných na prírodnej a handmade báze od EZO. Balíček obsahoval niekoľko produktov určených na starostlivosť o pleť, telo, ktoré pohladia dušu a všetky zmysly. Značka EZO je na trhu už niekoľko rokov, ale do výraznejšieho povedomia ľudí sa dostala len prednedávnom. Preto by rada som vám o nej napísala pár riadkov, ukázala vám, čo budem najbližši dobu skúšať a na aké recenzie sa na mojich sociálnych sieťach môžete tešiť
Niektorí z vás možno túto značku poznajú len ako výrobcov solí do kúpeľov a éterických olejov. Tieto dve kategórie produktov sa v ich ponuke stále nachádzajú, ale svoju ponuku rozšírili aj o rôzne pleťové masky, sprchové gély, tekuté mydlá a wellness kozmetiku. Každý ich výrobok je vyrábaný tak, aby ste sa zmyslami preniesli do luxusného wellnessu v pohodlí vášho domova. Mne osobne sa to veľmi páči, lebo do wellnessu sa dostanem veľmi zriedavo a taký horúci, voňavý kúpeľ so zapálenou sviečkou je na nezaplatie! 
Keď sme už pri tom domácom wellnesse, tak by vám odhalím prvý produkt od EZO. Ide o balíček, ktorý obsahuje 4 produkty, ktoré doprajú relax, oddych a maximálnu starostlivosť každej časti tela. Obsahuje presne to, čo si rada doprajem, keď chcem vypnúť a dopriať si chvíľku pre seba. Možno ma za túto vetu niekto znenávidí, keďže je len október, ale ak vás v decembri chytí zúfalstvo z darčekov myslím, že toto poteší každú ženu. A okrem toho je tento produkt teraz v akcii za 6,79, čo je perfektná cena!
Koľko z vás má rado soli do kúpeľa? Ja si pamätám, že ako malá som si vždy potajomky do vane trošku soli prisypala, lebo mi to prišlo vždy, ako niečo extra. A stále mám z toho taký pocit. Popri všetkých povinnostiach si málokedy nájdem čas na poriadne dlhú, relaxačnú vaňu, ktorú si bez tohto druhu produktu neviem predstaviť. V ponuke EZO nájdete soli do kúpeľa od výmyslu sveta! Je len na vás aké vône preferujete, a čo chcete, aby vám kúpeľ zabezpečil, keďže každá soľ je prisôsobená vašim aktuálnym potrebám. Na ich web stránke (http://www.ezo.sk/obchod/a samozrejme aj na každom produkte máte veľmi podrobne rozpísané, čo je na čo určené a pre koho vhodné. Ceny solí do kúpeľa sa pohybujú od 1 do cca 4€.
Keďže som teraz v tehotenstve veľmi precitlivelá (asi ako každá tehuľka), keď som toto uvidela v balíčku, tak ma to mierne dojadlo. Nie je to skvelé, že EZO má v ponuke produkty aj pre detičky? Viem, že novorodeniatka sa majú kúpať len v čistej vode, ale keď už podrastie veľmi sa teším nato, ako jej doprajem voňavučký a teplúčky kúpeľ z týmito produktami. Keď som vyššie písala, že ich ponuka solí do kúpeľa je široká, tak zahŕňa aj soli do detských kúpeľov pre dobrý spánok a pri nachladnutí. Okrem toho som EZO vyskladal aj roztomilý darčekový balíček Children wellness, ktorý obsahuje dva balíčky morských solí - pre dobrý spánok dieťatka a kúpeľovú soľ, ktorá uvoľňuje dýchacie cesty, posilňuje organizmus a je relaxačná. V balíčku sa nachádza ešte masážny olejček proti bolestiam bruška a prírodný termofór, ktorý sa dá využiť tiež pri nachladnutí,  bolestiach a kŕčoch v brušku, alebo len na zahriatie postieľky.
Myslím si, že masiek a peelingov nikdy nie je dosť. Či už na tvár, alebo na telo. Je dôležité, aby sme sa o našu pokožku starali a dopriali jej všetko, čo potrebuje. Predsalen ten pocit po dobrom peelingu či maske je na nezaplatenie. Každá z nás chce mať pokožku hebkú, hydratovanú a voňavučkú. 
 

EZO má vo svojej ponuke široké portfólio peelingov na telo v rôznych veľkostiach a vôňach. Ich peelingy sú plné minerálov a prírodných zložiek, ktoré sú prospešné pre pokožku. Vďaka nim sa zbavíte odumretých buniek, pokožka bude jemnejšia, elastická a príjemná na dotyk. Okrem toho vám peelingy prečistia každý jeden pórik na tele a obnovia kožné bunky
Keď si niekto nie je istý aká vôňa, alebo druh peelingu bude vhodný, tak môže skúsiť peelingy v menších baleniach, kde máte na výber z rôznych vôní (levanduľa, citrón, ruža, marhuľa, zelený čaj a pod.), ktoré stoja od 2 do cca 4. Keď sa vám peeling osvedčí, alebo uprednostňujete mať peelingy v elegantnom sklenennom balení môžete skúsiť peelingy vo väčšom balení, ktoré sú originálne a tématicky pomenované (Šťavnaté pokušenie, Vánok romantiky, Luxusné potešenie, Magická sila prírody a pod.). Ceny peelingov vo väčšom balení stoja od cca 8 do cca 13€.
Bez masiek si už neviem predstaviť svoj život! Preto ma v balíčku veľmi potešili bahenné masky na tvár, krk a dekolt. Tieto masky obsahujú špeciálne zmäkčené prírodné bahho z Mŕvteho mora, veľké množstvo vitamínov, minerálov a prírodných olejov. Proste všetko, čo zabezpečí vašej pleti zdravý vzhľad nielen pocitovo, ale aj vnútorne. Masky sú tiež cenovo veľmi dostupné a stoja do 2€.
Moju prvú skúsenosť s jednou z masiek som s vami zdieľala na instagrame aj Facebooku. Všetky produkty EZO sú dostupné na ich web stránke a nájdete ich v každej dm drogerie, teta drogerie, 101 drogerie, ale aj v Kauflande, v Tescu či v COOP Jednota. Na záver ešte jedna informácia pre všetkých, ktorí radi súťažia! 
Ak vás oslovil nejaký z vyššie spomenutých produktov, alebo hociaký iný z ich ponuky, tak šup šup nakupovať, pretože počas októbra sa to naozaj oplatí! Môžete sa zapojiť do ich súťaže, kde výhrou je nákup v hodnote až 40€. Všetky podmienky nájdete na ich instagrame @ezo_slovensko, alebo na ich fanpage na Facebooku EZO - Vaše domáce kúpele. Tak čo zaujala vás táto značka? Dajte mi vedieť do komentárov.

1 komentár:

  1. O této značce jsem ještě neslyšela, ale hodně mě zaujaly soli do koupele, miluju, když se můžu naložit do voňavé koupele a relaxovat, takže se na stránkách rozhodně porozhlédnu a určitě něco koupím :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť