5/03/2017

Úlovky za mesiac apríl

Máj sa nám už pomaličky rozbieha,a ako by to bolo, keby som s vami nezdieľala moje makeupové potešenie minulého mesiaca. Opäť sa moja zbierka obohatila o pár noviniek, ktoré som stila už aj ako tak otestovať.


ZOEVA Sweet Glamour - paletka očných tieňov



Keď som videla v instastories mojich obľúbených blogerov, že ZOEVA chystá v apríli túto krásnu, pastelovú novinku, tak som hneď vedela, že ju musím mať aj ja! Tie farby sú podľa mňa ako stvorené na jar, slniečko, teplúčko a radosť, ktorú nám jarné obdobie prináša. Paletku zhodnotím podrobnejšie aj v osobitom článku, na ktorý sa už veľmi dlho chystám a sľubujem, že čoskoro bude hotový aj s líčením! Zatiaľ aspoň takýto detailnejší záber:


A ešte rýchly kuk na líčenie, ktoré sa dá pomocou tejto paletky vytvoriť:




Úlovky z krasotika.sk



Tak si uvedomujem, že sa môj mesiac ešte nezaobišiel bez objednávky z toho e-shopu. Teraz som svoju zbierku obohatila o HAKURO štetec na rozjasňovač, dva korektory od L.A.Girl a k objednávke som dostala aj super darček - ceruzku na pery od Jordana! Vďaka HAKURO štetcu na rozjasňovač sa mi oveľa lepšie a presnejšie aplikuje rozjasňovač hlavne na vrchnú časť lícnych kostí. Štetec je hebučký (tzv. hebúšik), mäkkučký, nepráši sa z neho a ani nepichá. A to som ho už asi 4 krát umývala a stále drží svoj tvar. 
Čo sa týka korektorov, tak tých mám už od L.A.Girl päť aj s týmito dvomi najnovšími, čo svedčí o tom, že fakt stoja zato. 
Ceruzka na pery je perfektná a to nepíšem len preto, že to bol darček. Hnedé odtiene na perách ja veľmi môžem, takže sa fakt trafili.


Trošku som si pre vás pripravila aj swatch týchto produktov:




Too Faced a ARTDECO - maskara a rúž



V mojej hlavne existuje wishlist kozmetiky, po ktorej neskutočne túžim, a keď je príležitosť, tak si tieto sny pomaličky plním, keďže sú z tých vyšších cenových skupín. A jedným z týchto produktov bola aj maskara od Too Faced a teraz ten mega super názov: BETTER THAN SEX! Tento úlovok som si dopriala na mojej rolúčke so slobodou v Prahe, takže ten názov je k rozlúčke veľmi trefný. Ako píšem maskara je trošku, trošku dosť (pre mňa) vyššej ceny, ALE stojí zato ju skúsiť. Zatiaľ ju síce testujem dva týždne. Pár z vás mi písalo, že sa veľmi rýchlo vysušila. Kefku ma brutál dobrú, presne takéto mám veľmi rada. Keď si nanesiem aj dve vsrtvy mihalnice sú ľahké, nezlepené, krásne vytočené a pridá aj čo to na objeme. Mihalnice pôsobia veľm prirodzene. Takže uvidíme, čo bude po cca mesiaci. Určite sledujte instagram, dám vám vedieť. 
No a aký by to bol mesiac bez rúžu proste. Ale tento je tiež trošku špeciálny a bude to môj svadobný rúž, na ktorom sme sa dohodli s vizážistkou na skúšeke líčenia. Takže do vtedy sa na neho môžem len pozerať na poličke a obdivovať ho.


Ale to neznamená, že som pre vás neodfotila swatch:




Oriflame a Aliexpress - podkladová báza, ceruzka na oči a umelé mihalnice



A čo by to bol mesiac aj bez niečoho od Oriflame. Každý mesiac si kupujem aj novú bázu pod makeup, keďže ju poižívam denno denne, tak sa dosť rýchlo míňa. Táto báza ma milo prekvapila, najskôr som si myslela, že to bude len nejaký krém, čo sa hrá na podkladovú bázu, ale mýlila som sa. Pleť perfektne hydratuje, rýchlo sa vsiakne a pleť je veľmi hebká pred aplikáciou makeupu. Ceruzku na oči mám už druhú, prvá bola metalická čierna, táto je metalická zelená. Takže fajn alternatíva aj pre vás, ktoré nechcete stále nosiť čiernu ceruzku/linku. Vydrží bez problémov aj 7 hodín. Umelé mihalničky som si kúpila pod vplyvom jedného českého blogera, zatiaľ som ich na líčenie neskúšala, ale na dotyk sú mihalnice veľmi jemné, prirodzené a páčia sa mi!


Metalická ceruzka z Oriflame The ONE vypadá takto:




L´OREÁL INAFALLIBLE - makeup a púder


Zas som neodolala a kúpila si ďalší makeup, tentokrát taký bežne dostupný z dm drogerie. Zaujal ma hlavne ten názov, z ktorého vyplýva 24 hodinová pleť s matným efektom, alebo niečo také. Čo je pravda, že tento makeup aj púder vám pleť perfektne zmatnia, ale určite nie na 24 hodín, tak na 6 bez fixačného spreju, so sprejom tak 8. Čo je ale pravda, že farbu pleti zjednotí, prekryje aj menšie nedostatky a pri viacerom vrstvení zakryje aj kruhy pod očkami. Takže osobne by som ho určite odporučila a používam ho teraz dennodenne.


Takže asi toľko k mojim úlovkom za mesiac apríl. Čo vám urobilo radosť?

1 komentár: