1/10/2017

Očné linky - recenzia

Čierna linka na oči tvorí základ zbierky každej makeup maniačky. Zo začiatku sa trápime s nakreslením dokonalej čiernej linky, aby nebola krivá, roztrasená, alebo cez pól oka. Je to proste sranda :-D Treba však myslieť nato, že nie každému sa čierna linka hodí. Namiesto čiernej linky sú tu aj rôzne farebné alternatívy, ktoré rozveselia a obzvláštnia každé líčenie. Netreba sa ich báť! :-)





Tekuté očné linky od Miss Sporty a essence

Tieto dve linky patrili medzi prvé, ktoré som používala počas celého štúdia na gymnáziu. Boli aj sú najlacnejšou alternatívou medzi ostatnými linkami na oči dostupných v dm drogerie. Myslím, že sú vhodou voľbou pre každú začiatočníčku v kreslení čiernych liniek, pretože kým sa naučíte pekne kresliť linku, aspoň nebudete mať výčitky, že ste utratili veľa peniažkov (keby vás to náhodou omrzí a vzdáte to, tak neľutujete, že skončila v koši). Avšak treba mať na mysli že ich trvácnosť nie je dlhá, časom zvyknú opadávať a mrviť sa na oku (z tej od Miss Sporty ma časom začali dokonca štípať oči).

Miss Sporty&essence

Gélová linka na oči Astor 24H Perfect Stay Gel Liner - waterproof

To je už taká vyššia aj oproti dvom spomínaným drahšia liga. Vydrží na oku naozaj dlho, má krásnu, plnú čiernu farbu a jednoducho sa rozotiera po oku. Pomerne rýchlo schne a je vodeodolná.  Síce som sa s ňou nikdy nekúpala (lebo som zástanca toho, že keď sa ide pri vodu tak maximálne vodeodolná maskara), ale často mi slzia oči a linka to vždy prežila. Jedinou jej nevýhodou je aplikátor, ktorý je súčasťou balenia, s ktorým sa nenanáša moc dobre. Treba si kúpiť štetec na linku :-) Inak je fakt moc super!

ASTOR 24H PERFECT STAY

Gélové linky alverde

Poznáte to. Prídete do dm drogerie, nájdete regál s akciovou kozmetikou a začnete sa hrabať a vyberať aj to, čo vôbec nepotrebujete :-D Tak som prišla k týmto linkám. Nie sú zlé, len sú troška komplikované. Tá hnedá je pekná, fialová je skôr veľmi tmavá fialová. Len je potrebný hlboký kalich trpezlivosti pri ich nanášaní, lebo veľmi pomaličky uschnú. Kým majú ako takú farbu je potrebné naniesť viac vrstiev a potom sa začnú odtláčať.

alverde natur kosmetik

Tekutá očná linka GOSH Eye Liner Pen

Táto linka je pre mňa charakteristická najmä extrémne rýchlym zaschnutím na oku, čo je totálne super, lebo sa vám nemôže stať, žeby sa vám odtlačila na viečko, alebo na inú časť oka a jeho okolia. Má krásnu čiernu farbu, netreba ju vrstviť. Tiež oceňujem jej dlhú trvácnosť, prežije asi fakt všetko. Jedinou mini nevýhodou je aplikátor, ktorý sa mi zdá trošku tvrdší, ale to tiež vyrieši samostatný štetec na linku :-)

Tekutá očná linka GOSH Eye Liner Pen
GOSH Eye Liner Pen
Gélová linka NYX COSMIC GEL LINER

Nádherná galaxy farba, ktorá dokonale ukáže na oku. Majú ju v viacerých farbách. Mne padla do oka táto modrá. Krásne sa leske. Trošku tažšie sa nanáša, ale výsledok stojí zato! Určite si plánujem dokúpiť aj ďalšie farby, čo hovorí asi dosť veľa o tom, či ju odporúčam ;-)

NYX COSMIC GEL LINER

Gélová linka na oči BHCOSMETICS Studio Pro gel liner

Je to novinka v mojej zbierke a poviem vám, že linku, ktorá sa takto ľahučko nanáša som ešte asi nemala. Skvelo sa s ňou kreslí, rýchlo schne a veľmi dlho drží na oku. Je to moja nová láska. Objednala som ju cez www.notino.sk za 8,20. Jedinou nevýhodou je, že je treba naniesť dve vrstvy kým je dokonale čierna.

BHCOSMETICS Studio Pro gel liner

O farebných ceruzkách na oči nabudúce ♥

2 komentáre:

  1. Ja používam gélovú od Maybelline, a tekutú, ale vo forme pera so štetcom od L´oreal, a spokojnosť :) Inak konečne som si sadla na zadok k PC, lebo Ťa sledujem iba na instagrame a na mobile sa mi čítajú blogy ťažko :) Rada Ťa follownem sem, skús pridať GADGET pre Sledovanie blogu :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Lenka :-) Aj ja ťa sledujem ;-) Rada by som sem pridala ten gadget,len ešte som tu málinko a túto vymoženosť som tu ešte v nastaveniach nenašla :-D Vieš mi s tým nejako pomôcť? :-)

      Odstrániť